Deprem Konya : Deprem üretebilecek 485 fay tespit edildi! - Son Dakika - Konya'nın 33 kilometre batısındaki depremin 1 kilometre derinlikte gerçekleştiği aktarıldı.

Konya'da tartıştığı kişiyi silahla yaralayan zanlı gözaltına alındı. Vor 1 tag · konya valiliğinden deprem açıklaması merkez üssü meram ilçesinde, saat 20.43'te meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depreme ilişkin konya valiliğinden yapılan açıklamada, can kaybının yaşanmadığı, 2 metruk binada hasar oluştuğu belirtildi. Hareketsiz bulunan 2 aylık bebek hastanede kurtarılamadı Vor 1 tag · konya'nın meram ilçesinde, akşam saatlerinde, çevre il ve ilçelerden de hissedilen bir deprem meydana geldi. 08.11.2021 · konya'nın meram ilçesinde meydana gelen deprem, 5,1 şiddetindeydi.

Merkez üssü meram'da 3 metruk binada hasara yolaçan deprem, çevre il ve ilçelerden de hissedildi. TÃœBÄ°TAK binalarının boÅŸaltılması kararlaÅŸtırıldı
TÜBİTAK binalarının boşaltılması kararlaştırıldı from i.emlakeki.com
Merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. 08.11.2021 · konya'nın meram ilçesinde meydana gelen deprem, 5,1 şiddetindeydi. Konya'nın 33 kilometre batısındaki depremin 1 kilometre derinlikte gerçekleştiği aktarıldı. Vor 1 tag · konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem. Konya'da bir kişi tartıştığı şahsı silahla yaralandı. Vor 1 tag · konya'da deprem! Vor 1 tag · afad verilerine göre konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afetten sonra herhangi bir can kaybı ya da yaralanma.

Vor 1 tag · konya valiliğinden deprem açıklaması merkez üssü meram ilçesinde, saat 20.43'te meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depreme ilişkin konya valiliğinden yapılan açıklamada, can kaybının yaşanmadığı, 2 metruk binada hasar oluştuğu belirtildi.

Afetten sonra herhangi bir can kaybı ya da yaralanma. Konya'da tartıştığı kişiyi silahla yaralayan zanlı gözaltına alındı. Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vor 1 tag · afad verilerine göre konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Peş peşe açıklamalar son dakika haberi: Vor 1 tag · konya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Konya'nın 33 kilometre batısındaki depremin 1 kilometre derinlikte gerçekleştiği aktarıldı. Hareketsiz bulunan 2 aylık bebek hastanede kurtarılamadı 08.11.2021 · konya'nın meram ilçesinde meydana gelen deprem, 5,1 şiddetindeydi. Vor 1 tag · konya valiliğinden deprem açıklaması merkez üssü meram ilçesinde, saat 20.43'te meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depreme ilişkin konya valiliğinden yapılan açıklamada, can kaybının yaşanmadığı, 2 metruk binada hasar oluştuğu belirtildi. Vor 1 tag · konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem. Afad'ın paylaştığı verilere göre konya'nın merkez ilçelerinden meram'da bu akşam 5,1 şiddetinde bir deprem gerçekleşti.

28.10.2021 · konya'da 4.0 büyüklüğünde deprem konya'nın tuzlukçu ilçesinde afad verilerine 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Vor 1 tag · konya'nın meram ilçesinde, akşam saatlerinde, çevre il ve ilçelerden de hissedilen bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 10.61 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Vor 1 tag · konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem. Konya'da tartıştığı kişiyi silahla yaralayan zanlı gözaltına alındı.

Merkez üssü konya'nın meram ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Türkiye Haritası (Siyasi): Åžehir Ä°simleri Listesi Ä°le
Türkiye Haritası (Siyasi): Şehir İsimleri Listesi İle from s.milimaj.com
Afad'ın paylaştığı verilere göre konya'nın merkez ilçelerinden meram'da bu akşam 5,1 şiddetinde bir deprem gerçekleşti. Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Afad, konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini bildirdi. Vor 1 tag · konya valiliğinden deprem açıklaması merkez üssü meram ilçesinde, saat 20.43'te meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depreme ilişkin konya valiliğinden yapılan açıklamada, can kaybının yaşanmadığı, 2 metruk binada hasar oluştuğu belirtildi. Vor 1 tag · konya'da 5,1 büyüklüğünde deprem. Hareketsiz bulunan 2 aylık bebek hastanede kurtarılamadı 08.11.2021 · konya'nın meram ilçesinde meydana gelen deprem, 5,1 şiddetindeydi. Peş peşe açıklamalar son dakika haberi:

Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre;

28.10.2021 · konya'da 4.0 büyüklüğünde deprem konya'nın tuzlukçu ilçesinde afad verilerine 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Konya'da bir kişi tartıştığı şahsı silahla yaralandı. Vor 1 tag · afad verilerine göre konya'nın meram ilçesinde saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü meram'da 3 metruk binada hasara yolaçan deprem, çevre il ve ilçelerden de hissedildi. Hareketsiz bulunan 2 aylık bebek hastanede kurtarılamadı Vor 1 tag · konya'nın meram ilçesinde, akşam saatlerinde, çevre il ve ilçelerden de hissedilen bir deprem meydana geldi. Konya'da tartıştığı kişiyi silahla yaralayan zanlı gözaltına alındı. 08.11.2021 · konya'nın meram ilçesinde meydana gelen deprem, 5,1 şiddetindeydi. Kaynağı yerin 10,61 kilometre altında olan sarsıntılar, türkiye saati ile 20.43'te başladı. Peş peşe açıklamalar son dakika haberi: Depremin merkez üssü konya'nın meram ilçesi olarak açıklandı. Konya'nın 33 kilometre batısındaki depremin 1 kilometre derinlikte gerçekleştiği aktarıldı. Afad'ın paylaştığı verilere göre konya'nın merkez ilçelerinden meram'da bu akşam 5,1 şiddetinde bir deprem gerçekleşti.

08.11.2021 · konya'nın meram ilçesinde meydana gelen deprem, 5,1 şiddetindeydi. Peş peşe açıklamalar son dakika haberi: Vor 1 tag · konya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Afad'ın paylaştığı verilere göre konya'nın merkez ilçelerinden meram'da bu akşam 5,1 şiddetinde bir deprem gerçekleşti. Vor 1 tag · konya'da şiddetli deprem avrupa sismoloji derneği, konya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.

Peş peşe açıklamalar son dakika haberi: Konya Cumhuriyet Kyk Kız Öğrenci Yurdu » KYK Yurtlar
Konya Cumhuriyet Kyk Kız Öğrenci Yurdu » KYK Yurtlar from www.kykyurtlar.com
Vor 1 tag · konya'da şiddetli deprem avrupa sismoloji derneği, konya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Hareketsiz bulunan 2 aylık bebek hastanede kurtarılamadı Vor 1 tag · konya'da deprem! Afad'ın internet sitesinde yer alan bilgiye göre; Afad'ın paylaştığı verilere göre konya'nın merkez ilçelerinden meram'da bu akşam 5,1 şiddetinde bir deprem gerçekleşti. Deprem yerin 10.61 kilometre derinliğinde gerçekleşti. Vor 1 tag · konya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü meram'da 3 metruk binada hasara yolaçan deprem, çevre il ve ilçelerden de hissedildi.

Deprem yerin 10.61 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Merkez üssü meram'da 3 metruk binada hasara yolaçan deprem, çevre il ve ilçelerden de hissedildi. Deprem yerin 10.61 kilometre derinliğinde gerçekleşti. 28.10.2021 · konya'da 4.0 büyüklüğünde deprem konya'nın tuzlukçu ilçesinde afad verilerine 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 08.11.2021 · konya'nın meram ilçesinde meydana gelen deprem, 5,1 şiddetindeydi. Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afetten sonra herhangi bir can kaybı ya da yaralanma. Vor 1 tag · konya'da deprem! Konya'da bir kişi tartıştığı şahsı silahla yaralandı. Vor 1 tag · konya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü konya'nın meram ilçesi olarak açıklandı. Konya'da tartıştığı kişiyi silahla yaralayan zanlı gözaltına alındı. Vor 1 tag · konya'nın meram ilçesinde, akşam saatlerinde, çevre il ve ilçelerden de hissedilen bir deprem meydana geldi. Afad'ın paylaştığı verilere göre konya'nın merkez ilçelerinden meram'da bu akşam 5,1 şiddetinde bir deprem gerçekleşti.

Deprem Konya : Deprem üretebilecek 485 fay tespit edildi! - Son Dakika - Konya'nın 33 kilometre batısındaki depremin 1 kilometre derinlikte gerçekleştiği aktarıldı.. Konya meram'da saat 20.43'te 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afetten sonra herhangi bir can kaybı ya da yaralanma. Vor 1 tag · konya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Vor 1 tag · konya'da şiddetli deprem avrupa sismoloji derneği, konya'da 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Konya'nın 33 kilometre batısındaki depremin 1 kilometre derinlikte gerçekleştiği aktarıldı.